• Purna, svetovanje za Popolno zdravje.
 • kontakt@purna.si

Program Popolna Preobrazba: Adijo čustva, adijo celulit

 

Želiš izgubiti odvečne kilograme ali samo stopiti celulit in učvrstiti telo? Slednje si že velikokrat poskusila, večinoma neuspešno? Potem pa si se po grozni dieti in vojaški vadbi kmalu vrnila v stare tire in dobila vse nazaj, celo z bonusom?

 

Vem. Poznam. Pa verjameš, da hujšanje sploh ne bi smel biti naš primarni cilj?

Najbrž si tudi ti zelo utrujena od vseh življenjskih vlog, izčrpana do kosti, podhranjena z vitamini in minerali, grozljivo napihnjena po vsaki hrani (vem, kako je to hudo v času kopalk!), zmeraj po malem lačna, ko pa »grešiš« pa te slaba vest zažre v želodec. Verjameš ali ne, rešitev je zelo preprosta. Pravilno se je treba najest, naspat in izpljunit vsa čustva, ki jih tako vestno nalagaš v sebe oziroma na sebe, v obliki dodatne teže in celulita.

 

V programu Popolna Preobrazba: Adijo čustva, adijo celulit boš pod mojim mentorstvom, korak za korakom, priča številnim spremembam:

 • – dobro delujoča limfa bo vsakodnevno odplaknila zastale strupe in vsiljivce iz telesa;
 • – celulit se bo začel topiti že po nekaj tednih;
 • – po globokem nočnem spancu, boš imela občutek, da si se ponovno rodila;
 • – hormonsko ravnovesje;
 • – okusno boš jedla, a hkrati topila odvečno prtljago;
 • – tvoje telo bo spremenilo obliko, dosegla boš svojo idealno težo (ali jo izgubila ali pridobila na pravih mestih);
 • – nikoli več ne boš stradala;
 • – konec odrekanj, ko boš začutila sebe, ne boš več hrepenela po packarijah;
 • – občutila boš več življenjske energije za vsakodnevne naloge;
 • – trebuh se bo sploščil, napihovanje bo izginilo;
 • – priča boš popolni prenovi kože, ki bo dobila naraven lesk.

 

ŽELIM SE PRIJAVITI V PROGRAM

Program Popolna Preobrazba kreiram posebej zate

 

Program Popolna Preobrazba je zasnovan po načelih kitajske medicine, naturopatije, ayurvede in prepričanju, da bolj kot sledimo svojim naravnim ciklom, ki so zliti s celotnim vesoljem ter ob pravem času počnemo prave stvari, bolj nas življenje podpre, manj se izčrpavamo in bolj nas narava prenavlja. Tako v nakrajšem možnem času, najbolj lahkotno dobimo največji rezultat.

 

Ne uporabljam šablon

Vsako telo ima svoje prednosti in omejitve (fenotipske in genotipske). Tvoj odnos do njega bo določil, ali bo tvoje telo zdravo ali bolno. Posledice ravnanja s tvojim telesom bodo drugačne od mojih do mojega telesa. Nekaj kar koristi meni, lahko škodi tebi. Vedeti torej moraš, kakšno je tvoje telo, da bi lahko pravilno skrbela zanj. Vsak program pripravim individualno, na podlagi kompleksnega razgovora, v katerem je zajeta zgodovina težav in bolezni, čustvovanje, odnosi, okolica bivanja, življenjski stil, …). Ponavadi začneva pri prehrani, tako da skupaj postaviva prve temelje in nadaljujeva s potrebnimi spremembami na ostalih, enako poemembnih komponentah programa: odnos do sebe in drugih, gibanje, brezplačne naravne pomoči, podporni zdravstveni rituali in užitek. Močno verjamem, da brez pravilne prehrane nobeno zdravljenje ne pomaga v tolikšni meri, kot s pravilno prehrano. Hrana, ki jo predlagam ni nobena eksotika, ali posebna vrsta hrane, gre le za sklop smernic s katerimi priporočam, kako pravilno pripraviš in kombiniraš različna živila, da bo hrana čimbolj blagodejna za tvoje zdravje.

 

Več kot le navodila – skozi program te čaka mentorstvo

Vsak teden skupnega druženja prejmeš natančna navodila in pod mojim mentorstvom izveš, kako vse udejanjiti. A veliko pomembnejše od tega in onega navodila je, da te skozi program nenehno vodim in usmerjam, da poskusiš razviti lasten čut, s katerim ne boš zgolj brala in se učila, temveč tudi začutila, kaj je dobro zate.Tvoja zavest pozna resnico. Le naučiti se moramo sodelovanja med zavestjo in razumom.

 

ŽELIM SE PRIJAVITI V PROGRAM

Vrednost programa Popolna Preobrazba

 

6 TEDNOV
spremljanje po telefonu / Skypu ……… 238 EUR
spremljanje v živo ……………. 346 EUR
3 MESECE
spremljanje po telefonu / Skypu ……… 468 EUR
spremljanje v živo ……………. 688 EUR
6 MESECEV
spremljanje po telefonu / Skypu ……… 898 EUR
spremljanje v živo ……………. 1.222 EUR

 

Kdaj se lahko prijavim: kadarkoli

Koliko časa traja program: šest tednov ali več

Kako potekajo srečanja: v živo, preko telefona ali skypa

 

ŽELIM SE PRIJAVITI V PROGRAM