• Purna, svetovanje za Popolno zdravje.
  • kontakt@purna.si

Program Popolna Preobrazba: Cvetoča Metuljčica

 

Spomnim se, da sem pred leti večkrat stala pred nasadom koruze in razmišljala, da vanj vržem svojo puško. Ogromno truda sem namreč vložila v svoje zdravje in odpravo težav, teh pa kar ni bilo konca. Predvsem zato, ker sem bila osredotočena na svoj zunanji izgled telesa, kaj v resnici potebujem jaz, takrat nisem čutila. Prepričana sem bila, da zelo zdravo živim; redno izvajam jogo, ne kadim ter nenehno sledim tej in tej dieti; malo maščob, malo ogljikovih hidratov, veliko kozje skute, mesnih nadomestkov ter polnozrnatih žit, … Take nutricistične smernice so me zasluzile, oropale mineralov in vitaminov, za sabo pustile zdesetkano črevesje, nezmožno absorbicije tudi najbolj organsko neoporečne hrane in me postarale. Po rojstvu sina in polnem dojenju eno leto sem bila le še svoj odsev. Popolnoma brez energije s kupom težav: zgaga, napihovanje, akne, boleče menstruacije, krhki in lomljivi nohti ter lasje, okožbe s paraziti (kandida, Helicobacter pylori, …), kronično vnetje mehurja, policistični jajčniki, pregrada na maternici, strahovi, anksioznost, aritmije, zahteven in jokav otrok, … Danes je povsem drugače; veliko bolj čutim svoje telo, intuicija pa je glasnejša od strahov. Ta me zmeraj vodi v smer zdravja in dobrega počutja.

 

Dovoli, da te s svojim bogatim znanjem in dragocenimi izkušnjami, v najkrajšem možnem času, peljem skozi labirint življenja do popolnega ravnovesja telesa, duše in uma. Pokazala ti bom, kako se lahko še bolj okrepiš in dosežeš globlje zdravje ter boljše počutje, po katerem vsi hrepenimo. Verjamem, da si že veliko storila zase, zato bova skupaj nadgrajevali temelje, ki si jih že sama postavila.

 

ŽELIM SE PRIJAVITI V PROGRAM

Program Popolna Preobrazba kreiram posebej zate

 

Program Popolna Preobrazba je zasnovan po načelih kitajske medicine, naturopatije, ayurvede in prepričanju, da bolj kot sledimo svojim naravnim ciklom, ki so zliti s celotnim vesoljem ter ob pravem času počnemo prave stvari, bolj nas življenje podpre, manj se izčrpavamo in bolj nas narava prenavlja. Tako v nakrajšem možnem času, najbolj lahkotno dobimo največji rezultat.

 

Ne uporabljam šablon

Vsako telo ima svoje prednosti in omejitve (fenotipske in genotipske). Tvoj odnos do njega bo določil, ali bo tvoje telo zdravo ali bolno. Posledice ravnanja s tvojim telesom bodo drugačne od mojih do mojega telesa. Nekaj kar koristi meni, lahko škodi tebi. Vedeti torej moraš, kakšno je tvoje telo, da bi lahko pravilno skrbela zanj. Vsak program pripravim individualno, na podlagi kompleksnega razgovora, v katerem je zajeta zgodovina težav in bolezni, čustvovanje, odnosi, okolica bivanja, življenjski stil, …). Ponavadi začneva pri prehrani, tako da skupaj postaviva prve temelje in nadaljujeva s potrebnimi spremembami na ostalih, enako poemembnih komponentah programa: odnos do sebe in drugih, gibanje, brezplačne naravne pomoči, podporni zdravstveni rituali in užitek. Močno verjamem, da brez pravilne prehrane nobeno zdravljenje ne pomaga v tolikšni meri, kot s pravilno prehrano. Hrana, ki jo predlagam ni nobena eksotika, ali posebna vrsta hrane, gre le za sklop smernic s katerimi priporočam, kako pravilno pripraviš in kombiniraš različna živila, da bo hrana čimbolj blagodejna za tvoje zdravje.

 

Več kot le navodila – skozi program te čaka mentorstvo

Vsak teden skupnega druženja prejmeš natančna navodila in pod mojim mentorstvom izveš, kako vse udejanjiti. A veliko pomembnejše od tega in onega navodila je, da te skozi program nenehno vodim in usmerjam, da poskusiš razviti lasten čut, s katerim ne boš zgolj brala in se učila, temveč tudi začutila, kaj je dobro zate.Tvoja zavest pozna resnico. Le naučiti se moramo sodelovanja med zavestjo in razumom.

 

ŽELIM SE PRIJAVITI V PROGRAM

 

Vrednost programa Popolna Preobrazba

 

6 TEDNOV
spremljanje po telefonu / Skypu ……… 238 EUR
spremljanje v živo ……………. 346 EUR
3 MESECE
spremljanje po telefonu / Skypu ……… 468 EUR
spremljanje v živo ……………. 688 EUR
6 MESECEV
spremljanje po telefonu / Skypu ……… 898 EUR
spremljanje v živo ……………. 1.222 EUR

 

Kdaj se lahko prijavim: kadarkoli

Koliko časa traja program: šest tednov ali več

Kako potekajo srečanja: v živo, preko telefona ali skypa

 

ŽELIM SE PRIJAVITI V PROGRAM