• Purna, svetovanje za Popolno zdravje.
  • kontakt@purna.si

Delavnica priprave okusne hrane doma

 

Uživam v pripravi hrane zase in za svoje najbližje. Da so vzgledi močnejši od besed priča tudi najin dveletnik. V svoji mini kuhinji ima pet različnih strojčkov za miksanje. In četudi sem mu pred kratkim kupila plastelin ter leseno blagajno s papirnatimi bankovci, je iz plastelina izdeloval mufine, bankonce pa kot polpete pekel v toasterju.

 

Veliko večino obrokov pripravim v 15 minutah. Preostali čas raje izkoristim zase. Živila, pripravljena na sopari, nizkih temperaturah ali presna v sebi ohranijo dragocene vitamine in minerale, ki so tako potrebni za večino biokemičnih procesov v našem telesu. Zdravo telo lahko marsikatero komponento, ki jo potrebuje ustvari samo. Prehranska dopolnila so za ljudi z nezdravim telesom.

 

Jedi ustvarjam s sodobnimi sestavinami, ki niso nobena eksotika, po načelih avtorskega programa Popolna Preobrazba. Po zaužitju tako pripravljene in kombinirane hrane se počutim nahranjeno, zadovoljno in lahkotno, ker ne porabim vse energije za prebavo.

 

Na delavnici Priprava Popolne hrane te bom naučila, kako pripravljati sodobne in okusne obroke z malo sestavinami in v najkrajšem možnem času. Skupaj bomo pripravile zajtrk, dopoldansko malico, kosilo, popoldansko malico in večerjo. Predstavila bom osnovna načela Popolne Preobrazbe, govorile pa bomo tudi o količinah, o pravilnih kombinaciji živil ter kje kupiti najboljše sestavine.

Pokukaj med recepte in se sama prepričaj, kako ukusna in preprosta je Popolna prehrana 🙂

RECEPTI

Prihajajoče delavnice

 

Torek, 3. april 2018, med 17. in 21. uro     PRIJAVI SE

Torek, 5. junij 2018, med 17. in 21. uro     PRIJAVI SE

Vrednost delavnice priprave okusne hrane doma

 

4 ure ……………………………………….48 EUR

 

Delavnice potekajo v Ljubljani, na Mariborski ulici 17 a, med 17. in 21. uro.