• Purna, svetovanje za Popolno zdravje.
  • kontakt@purna.si

Program Popolna Preobrazba: Mamica po porodu

 

Pri današnjem tempu sploh ni nič nenavadnega, da mamice prihod otroka, ki ga je 9 mesecev nosila pod srcem, popolnoma preseneti. Še včeraj je drvela po mestu, po zadnjih nakupih, klepetih s prijateljicami, slalomirala med številnimi rekreacijami, zvečer pa v miru brala lepo zapisane besede, kako skrbeti za novo bitjece, danes pa spoznava to izjemno in resnično novo dimenzijo nejnjega doživljanja. Mene je novo življenje po porodu šokiralo.

 

V svojem telesu sem skreirala čarobno bitje, ki je po rojstvu nezavedno odpiral vsa moja, trikrat zaklenjena in res dobro zapahnjena vrata do starih čustev, ki sem jih leta skladiščila. Novodobni otroci zelo intenzivno čutijo in vedo kaj se dogaja v naših srcih, poznajo celo zamolčane besede, občutja in čustva. So kot ogledalo, od katerega se potlačena čustvena s trikratno močjo vrnejo in te zadanejo tam, ko najbolj boli. In kako se počuti od poroda izčrpana mamica brez znanja o čutenju, ki svojemu otroku ne zmore dati iskrenosti, ki jo brezpogojno zahteva. Ne zmore in ne zna. Te ne zna dati niti sebi.

 

Nisi nora in ni se ti zmešalo, le na smrt si utrujena, podhranjenja in brez pravega znanja o živjenju si. Tradicionalni sistemi in nasveti starih staršev so zastareli, ki vodijo v prepad. Skozi program Popolna Preobrazba: Mamica po porodu ti ponujam novodobne rešitve o tem:

  • – kako se okrepiš po porodu – hrana naj postane tvoje zdravilo in zdravilo naj bo tvoja hrana;
  • – katere brezplačne naravne rešitve so ti na voljo, da se umiriš, zaslišiš svoj notranji glas – pozabi na knjige vseh strokovnjakov, zgradila boš svoj dostop do neomejenega znanja, ki bo zmeraj najbolj prav zate in za tvojega otroka;
  • – kako poskrbiš za zdrao črevesno floro in dvigneš svojo in otrokovo odpornost pred bacili;
  • – kako čutiti otroka brez verbalne komunikacije in z njim vzpostaviti globoko povezanost na višjih ravneh;
  • – kako vgojiti samostojnega in visoko čustveno inteligentnega otroka brez da zatirate sebe in svoje poslanstvo – ki je zmeraj več kot biti »le« mama;
  • – kako ponovno najti stik s partnerjem, nadgraditi ali na novo zgraditi odnos, ki predstavlja najpomembnejši odnos v vašem življenju – vaš partner je pred otrokom in ne za njim!

 

ŽELIM SE PRIJAVITI V PROGRAM

Program Popolna Preobrazba kreiram posebej zate

 

Program Popolna Preobrazba je zasnovan po načelih kitajske medicine, naturopatije, ayurvede in prepričanju, da bolj kot sledimo svojim naravnim ciklom, ki so zliti s celotnim vesoljem ter ob pravem času počnemo prave stvari, bolj nas življenje podpre, manj se izčrpavamo in bolj nas narava prenavlja. Tako v nakrajšem možnem času, najbolj lahkotno dobimo največji rezultat.

 

Ne uporabljam šablon

Vsako telo ima svoje prednosti in omejitve (fenotipske in genotipske). Tvoj odnos do njega bo določil, ali bo tvoje telo zdravo ali bolno. Posledice ravnanja s tvojim telesom bodo drugačne od mojih do mojega telesa. Nekaj kar koristi meni, lahko škodi tebi. Vedeti torej moraš, kakšno je tvoje telo, da bi lahko pravilno skrbela zanj. Vsak program pripravim individualno, na podlagi kompleksnega razgovora, v katerem je zajeta zgodovina težav in bolezni, čustvovanje, odnosi, okolica bivanja, življenjski stil, …). Ponavadi začneva pri prehrani, tako da skupaj postaviva prve temelje in nadaljujeva s potrebnimi spremembami na ostalih, enako poemembnih komponentah programa: odnos do sebe in drugih, gibanje, brezplačne naravne pomoči, podporni zdravstveni rituali in užitek. Močno verjamem, da brez pravilne prehrane nobeno zdravljenje ne pomaga v tolikšni meri, kot s pravilno prehrano. Hrana, ki jo predlagam ni nobena eksotika, ali posebna vrsta hrane, gre le za sklop smernic s katerimi priporočam, kako pravilno pripraviš in kombiniraš različna živila, da bo hrana čimbolj blagodejna za tvoje zdravje.

 

Več kot le navodila – skozi program te čaka mentorstvo

Vsak teden skupnega druženja prejmeš natančna navodila in pod mojim mentorstvom izveš, kako vse udejanjiti. A veliko pomembnejše od tega in onega navodila je, da te skozi program nenehno vodim in usmerjam, da poskusiš razviti lasten čut, s katerim ne boš zgolj brala in se učila, temveč tudi začutila, kaj je dobro zate.Tvoja zavest pozna resnico. Le naučiti se moramo sodelovanja med zavestjo in razumom.

 

ŽELIM SE PRIJAVITI V PROGRAM

Vrednost programa Popolna Preobrazba

 

6 TEDNOV
spremljanje po telefonu / Skypu ……… 238 EUR
spremljanje v živo ……………. 346 EUR
3 MESECE
spremljanje po telefonu / Skypu ……… 468 EUR
spremljanje v živo ……………. 688 EUR
6 MESECEV
spremljanje po telefonu / Skypu ……… 898 EUR
spremljanje v živo ……………. 1.222 EUR

 

Kdaj se lahko prijavim: kadarkoli

Koliko časa traja program: šest tednov ali več

Kako potekajo srečanja: v živo, preko telefona ali skypa

 

ŽELIM SE PRIJAVITI V PROGRAM