• Purna, svetovanje za Popolno zdravje.
  • kontakt@purna.si

Program Popolna Preobrazba: Prebujena Metuljčica

 

Si si do 30. leta pridelala več zdravja, sreče, obilja ali težav? Hja, naši rezultati ne lažejo. Dobra novica pa je ta da nam je popolno zdravje in obilje bolj dosegljivo, kot si mislimo.

 

Vse fizične težave (mastni lasje, nečista koža, lomljivi nohti, prhljaj, celulit, gube, kronična utrujenost, nespečnost, aritmija, težave pri zanositvi,..) in kasneje bolezni (sladkorna, endometrioza, luskavica, celiakija, adrenalna izčrpanost,..) so le odraz nepravilnega delovanja in motenega sodelovanja tvojih vitalnih organov.

 

Skozi program Popolna Preobrazba te bom iz tedna v teden vodila, pripravljala dragocene odgovore in nasvete ter te učila preprostih tehnik o tem:

  • – kako pravilno skrbeti zase, da boš sijala v popolnem zdravju;
  • – kaj in kdaj jesti zajtrk, kosilo in večerjo ter kako pravilno kombinirati skupine živil glede na naravni bioritem in letne čase;
  • – kako razbremeniš telo in okrepiš celotno prebavno pot, vključno s črevesjem, z namenom, da boš svojo energijo lahko preusmeria v pomembnejše vsakodnevne aktivnosti;
  • – kako prenoviti kožo že v šestih tednih, da bo sijala od znotraj navzven;
  • – kako povzdigniti tvoj imunski sistem do oblakov in se zaščititi pred neželenimi vsiljivci kot so virusi, bakterije in ostali zajedalci;
  • – kako se zjutraj v 5 minutah “prižgeš” in napolniš s svežo energijo, in pred odhodom v posteljo “ugasneš” ter tako pripraviš na krepčilen pomlajevalni spanec;
  • – kako okrepiš svoje notranje organe, predvsem tistega, ki glede na letni čas predseduje ostalim in zato potrebuje dodatno nego in skrb;
  • – kako stopiti odvečne kilograme, odpraviti celulit, stara čustva, zamere in se nasploh počutiti lahkotno kot perešček.

Zdravje je mnogo več kot le beseda. Je trening, ki se začne pri nas samih. Prijavi se v program in začuti spremembo v svojem življenju.

 

ŽELIM SE PRIJAVITI V PROGRAM

Program Popolna Preobrazba kreiram posebej zate

 

Program Popolna Preobrazba je zasnovan po načelih kitajske medicine, naturopatije, ayurvede in prepričanju, da bolj kot sledimo svojim naravnim ciklom, ki so zliti s celotnim vesoljem ter ob pravem času počnemo prave stvari, bolj nas življenje podpre, manj se izčrpavamo in bolj nas narava prenavlja. Tako v nakrajšem možnem času, najbolj lahkotno dobimo največji rezultat.

 

Ne uporabljam šablon

Vsako telo ima svoje prednosti in omejitve (fenotipske in genotipske). Tvoj odnos do njega bo določil, ali bo tvoje telo zdravo ali bolno. Posledice ravnanja s tvojim telesom bodo drugačne od mojih do mojega telesa. Nekaj kar koristi meni, lahko škodi tebi. Vedeti torej moraš, kakšno je tvoje telo, da bi lahko pravilno skrbela zanj. Vsak program pripravim individualno, na podlagi kompleksnega razgovora, v katerem je zajeta zgodovina težav in bolezni, čustvovanje, odnosi, okolica bivanja, življenjski stil, …). Ponavadi začneva pri prehrani, tako da skupaj postaviva prve temelje in nadaljujeva s potrebnimi spremembami na ostalih, enako poemembnih komponentah programa: odnos do sebe in drugih, gibanje, brezplačne naravne pomoči, podporni zdravstveni rituali in užitek. Močno verjamem, da brez pravilne prehrane nobeno zdravljenje ne pomaga v tolikšni meri, kot s pravilno prehrano. Hrana, ki jo predlagam ni nobena eksotika, ali posebna vrsta hrane, gre le za sklop smernic s katerimi priporočam, kako pravilno pripraviš in kombiniraš različna živila, da bo hrana čimbolj blagodejna za tvoje zdravje.

 

Več kot le navodila – skozi program te čaka mentorstvo

Vsak teden skupnega druženja prejmeš natančna navodila in pod mojim mentorstvom izveš, kako vse udejanjiti. A veliko pomembnejše od tega in onega navodila je, da te skozi program nenehno vodim in usmerjam, da poskusiš razviti lasten čut, s katerim ne boš zgolj brala in se učila, temveč tudi začutila, kaj je dobro zate.Tvoja zavest pozna resnico. Le naučiti se moramo sodelovanja med zavestjo in razumom.

 

ŽELIM SE PRIJAVITI V PROGRAM

Vrednost programa Popolna Preobrazba

 

6 TEDNOV
spremljanje po telefonu / Skypu ……… 238 EUR
spremljanje v živo ……………. 346 EUR
3 MESECE
spremljanje po telefonu / Skypu ……… 468 EUR
spremljanje v živo ……………. 688 EUR
6 MESECEV
spremljanje po telefonu / Skypu ……… 898 EUR
spremljanje v živo ……………. 1.222 EUR

 

Kdaj se lahko prijavim: kadarkoli

Koliko časa traja program: šest tednov ali več

Kako potekajo srečanja: v živo, preko telefona ali skypa

 

ŽELIM SE PRIJAVITI V PROGRAM