• Purna, svetovanje za Popolno zdravje.
  • kontakt@purna.si

Trening odnosa do sebe v naravi

 

Koliko časa na dan preživiš v naravi, je eno izmed prvih vprašanj na uvodnem razgovoru. »Šteje, če vsak dan v službo kolesarim?«. Četudi bi kolesarila skozi gozd, bi bilo na kolesu zelo nevarno umirjat miselne procese, saj morajo biti tvoji možgani »vklopljeni«. »Žal ne,« odkimam.

 

Spomnim se, kako mi je bilo hudo. Srce se mi je vedno bolj treslo, kot bi ga zeblo in poskakovalo, kot da več ne najde svojega ritma, odnosi okrog mene so se podirali kot peščeni gradovi, bila sem utrujena in na smrt izčrpana, življenje se mi je zdelo izredno težko. »Ah, boš spala, ko boš v penziji, vsi mali otroci so naporni. V službo pa noben ne hodi, ker bi si to želel, ampak da služi denar, tako pač je,« so me bodrili. »Urška, mene bo nekega lepega dne razneslo. Najbrž se mi meša. Ne pomaga noben dopust, številni hobiji in športne aktivnosti v katerih sem do zdaj uživala, prosti čas s prijateljicami po katerem sem hrepenela, … Nič. Mene še zmeraj stiska in pritiska,« sem tarnala svoji mojstrici za višjo čustveno inteligenco. »Višje frekvence svetlobe kot močan reflektor osvetljujejo vse tvoje skrite kotičke, kamor si do zdaj odlagala tisto, kar nisi zmogla ali nisi želela predelati,« mi je razložila.

 

Danes vem, da je največja vtičnica za polnjenje baterij in hkrati najgloblja kanta za vso čustveno navlako narava (planet Zemlja), zame predvsem gozd. Skozi Trening odnosa do sebe v naravi, ti bom predstavila izjemno preproste tehnike s katerimi boš v zelo kratkem času:

  • – dosegla notranji mir in sproščenost;
  • – stopila v stik s samo sabo in iz prve roke prejemala vse odgovore na svoja vprašanja – kot bi imela svoj osebni priročnik za plovbo skozi življenje;
  • – opravila z eksplozivnimi reakcijami v katerih se ne moreš kontrolirati;
  • – poglobila odnos s svojimi najbližjimi;
  • – doživljanju sveta dodala nove barve;
  • – končala z delovanjem na visokih obratih.

ŽELIM SE PRIJAVITI NA TRENING ODNOSA DO SEBE V NARAVI

Vrednost Treninga odnosa do sebe v naravi

60 minut ……………………………………….48 EUR

 

Treningi potekajo v Ljubljani, na lokaciji po dogovoru. Najkasneje 3. dan po svetovanju boš na svoj e-naslov prejela tudi podrobna pisna navodila.